Reactie

Veel emotie bij uitblinker Lang: Ik doe wat ik wil, ik bepaal hoe ik juich

Veel emotie bij uitblinker Lang: "Ik doe wat ik wil, ik bepaal hoe ik juich"

28-11-2021 18:40 Laatste update: 18:43
0

Een duidelijk geprikkelde Noa Lang legde zijn vinger tegen zijn lippen na het scoren van zijn eerste doelpunt sinds september. De Nederlander was met een assist en een goal goud waard voor Club Brugge, dat in een spectaculaire wedstrijd met 2-3 wist te winnen van Racing Genk. "Ik doe wat ik wil", aldus Lang. 

Lang was met een assist en een goal erg belangrijk voor Brugge zondagmiddag. Na zijn gelijkmaker kwam er veel emotie los bij Lang, die zijn vinger op zijn mond legde. "Mensen praten veel, dus ik wilde het even laten weten. Wie? Mensen weten het zelf. Ik ben er, klaar. Veel meer ga ik er niet over zeggen. We hebben gewonnen, ik heb een goal en assist, dat is het belangrijkste", zegt hij tegenover Eleven Sports na de wedstrijd.

"Het interesseert me niks, dat laat ik vandaag weer zien. Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich", vervolgt Lang voor de camera. De smaakmaker van Brugge stond al sinds september droog en kreeg daardoor wat kritiek over zich heen de afgelopen weken. "Een assist voelt voor mij als een goal. Maar daar hoor je niemand over. Het is mijn zevende assist, prima zo. Ik ben nog lang niet op mijn best, dat weet iedereen", sluit de Nederlander af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie