Nieuws

'Als ik mijn been had uitgestoken, had niet Lewandowski maar Milik gespeeld'

'Als ik mijn been had uitgestoken, had niet Lewandowski maar Milik gespeeld'

21-09-2022 22:22

Een lolletje in de Voetbalpodcast van de NOS. Het had niet veel gescheeld of commentator Jeroen Elshoff had ervoor gezorgd dat Robert Lewandowski niet kon meespelen tegen het Nederlands elftal.

Donderdag treffen Oranje en Polen elkaar in de Nations League. In tegenstelling tot het eerste duel uit de groepsfase is de doelpuntenmachine van FC Barcelona er ditmaal wel bij. "Het had niet veel gescheeld of die superster had niet meegedaan", lacht commentator Arman Avsaroglu in de Voetbalpodcast. "Jeroen Elshoff kon hem zo uit de wedstrijd schoppen", vertelt hij.

"Wij liepen op het veld en hij zat in de dug-out. Hij staat op en hij liep echt vlak langs ons heen", blikt Asvaroglu terug, waarop Elshoff hem aanvult. "Ik zei: Als ik nu mijn been voor volk en vaderland had uitgestoken, had Milik morgenavond (donderdagavond, red.) in de spits gespeeld." De vijfde speeldag van Oranje in de Nations League wordt donderdag om 20.45 uur afgetrapt in Warschau.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!