Nieuws

Streep door interlandvoetbal voor Martínez wegens problemen met visum

Streep door interlandvoetbal voor Martínez wegens problemen met visum

21-09-2022 21:53

Lisandro Martínez moet de aankomende twee interlands van Argentinië noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. De verdediger kan Engeland niet verlaten wegens problemen met zijn visum.

Dat heeft alles te maken met de uitvaart van Queen Elizabeth II. Om af te reizen naar de Verenigde Staten - waar Argentinië een trainingskamp heeft belegd - is een visum nodig. Door de uitvaart van de koningin was de Amerikaanse ambassade gesloten en kwam Martínez zodoende niet in aanmerking voor het reisdocument.

De Manchester United-verdediger is niet de enige in Engeland actieve Argentijns international die noodgedwongen een streep moet zetten door de vriendschappelijke wedstrijden tegen Honduras en Jamaica. Hetzelfde geldt voor Tottenham Hotspur-stopper Christian Romero. De twee centrale verdedigers lijken het hart van de verdediging van Argentinië te gaan vormen op het WK in Qatar. Onlangs stak Romero nog de loftrompet over zijn landgenoot. Hij noemde Martínez samen met Virgil van Dijk de beste verdediger van de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!