Nieuws

Carrick zet Ronaldo en van de Beek op de bank in kraker tegen Chelsea

Carrick zet Ronaldo en van de Beek op de bank in kraker tegen Chelsea

28-11-2021 18:02

Een opvallende beslissing van Michael Carrick. De tijdelijke manager van Manchester United heeft er tegen Chelsea voor gekozen om Cristiano Ronaldo vanaf de bank te laten beginnen. Ook Donny van de Beek moet genoegen nemen met een plek op de bank. Carrick reageert op de beslissing om Ronaldo niet op te stellen.

"Een paar verbeteringen en wijzigingen om de boel op te frissen", zo legt Carrick het uit aan Sky Sports. De interim-manager snapt dat supporters moeten wennen aan een reserverol van de Portugese superster. "Ronaldo is een grote naam. Ik heb een goed gesprek gehad met Cristiano en hij was geweldig. We hebben besloten om het vandaag zo te doen", aldus Carrick.

Ook Donny van de Beek mag op de bank plaatsnemen, nadat hij in het Champions League-duel met Villareal (0-2 winst) niet wist te overtuigen. Bij thuisploeg Chelsea kan Hakim Ziyech wel rekenen op een basisplaats. Hij verkeert de afgelopen weken in goede vorm en krijgt kansen van manager Thomas Tuchel.

 Michael Carrick on Cristiano Ronaldo not starting vs Chelsea: “A few tweaks and changes to freshen things up. Cristiano Ronaldo is your standout name [to be on the bench]. I have had a good chat with Cristiano and he was great”. 🔴🇵🇹 #MUFC

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 28, 2021

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!