Nieuws

Mooi: Bryan Ruiz speelt in december afscheidswedstrijd tegen FC Twente

Mooi: Bryan Ruiz speelt in december afscheidswedstrijd tegen FC Twente

21-09-2022 18:06

Bryan Ruiz heeft aangekondigd te stoppen als professioneel voetballer. Zijn laatste wedstrijd speelt hij, op eigen uitnodiging, tegen FC Twente. De club die in zijn hart zit. Dat meldt Tubantia woensdag. 

De wedstrijd vindt plaats op 17 december. Bij FC Twente wordt er gesproken van een eervolle uitnodiging. Volgens de club staat Ruiz symbool in de geschiedenis van de Enschedenaren. "Het is een grote eer om de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz te mogen spelen", zegt trainer Ron Jans. "Samen met zijn club heeft Bryan ons uitgenodigd om naar Costa Rica te komen, hij heeft veel voor FC Twente betekend. Het benadrukt de speciale band die hij met de club heeft. Bovendien biedt dit ons een mooie gelegenheid om het trainingskamp daar te beleggen." 

In totaal maakte Ruiz 44 goals voor FC Twente en gaf hij 24 assists in 97. In het seizoen 2009/2010 werd de club uit Enschede kampioen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!