Kans om koploper te worden door bloedeloze remise verkeken voor Feyenoord

Kans om koploper te worden door bloedeloze remise verkeken voor Feyenoord

Na een uitstekende reeks met vier overwinningen op rij in de competitie, is Feyenoord er zondagmiddag niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Enschede. Het allesbehalve hoogstaande duel met FC Twente eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. Hierdoor heeft de ploeg uit Rotterdam niet meer de minste verliespunten.

Feyenoord begon met precies dezelfde elf die afgelopen donderdag in de basis stonden in het Conference League-duel met Slavia Praag. Cyriel Dessers moest opnieuw vanaf de bank beginnen, ondanks dat hij opnieuw belangrijk was in de slotminuten donderdag. Justin Bijlow was er nog steeds niet bij vanwege een positieve coronatest en werd wederom vervangen door Ofir Marciano.

In de beginfase werd Feyenoord gevaarlijk via Marcos Senesi, die zijn inzet over zag gaan. Aan de andere kant werd Marciano op de proef gesteld door Ramiz Zerrouki. De rest van de eerste helft viel er weinig te beleven in de Grolsch Veste. Pas na een uur spelen werd de ploeg van Arne Slot pas echt een beetje dreigend. Lars Unnerstall moest een aantal keer in actie komen, na pogingen van onder andere Fredrik Aursnes en de ingevallen Dessers.

Goudhaantje Dessers kon in de Grolsch Veste echter niet voor de verlossing zorgen. Doordat Ajax wel wist te winnen - van Sparta - is Feyenoord nu niet meer het team met de minste verliespunten in de Eredivisie. De Rotterdammers spelen komende woensdag de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo en de achterstand op koploper Ajax is nu vier punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie