Nieuws

'Volgende voetballer slachtoffer van inbraak: Hoever beroofd door criminelen'

'Volgende voetballer slachtoffer van inbraak: Hoever beroofd door criminelen'

21-09-2022 15:48

Volgens informatie van zowel het Eindhovens Dagblad als het Algemeen Dagblad is Ki-Jana Hoever slachtoffer geworden van een inbraak tijdens de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. De rechtervleugelverdediger was op het moment van het duel aanwezig in het Philips Stadion. Dieven sloegen door zijn afwezigheid bij hem thuis toe.

Het AD weet dat de inbraak om 15.30 uur werd ontdekt. Alhoewel de politie toesnelde, waren de daders al gevlogen. Van hen ontbreekt tot op heden ieder spoor. Het is niet voor het eerst dat een PSV'er slachtoffer wordt van een inbraak. Het gezin van Eran Zahavi werd afgelopen jaar overvallen en beroofd, terwijl de Israëlier niet aanwezig was. Jordan Teze werd deze zomer opgeschrikt door een inbraak in zijn huis.

Onlangs maakte Dusan Tadic een soortgelijke situatie mee. De Ajax-captain werd door criminelen opgewacht bij zijn woning, maar wist de dieven van zich af te slaan. Hoever, gehuurd van Wolverhampton Wanderers door PSV, kwam niet tot minuten tegen de Rotterdammers. Het is niet bekend voor welk bedrag er aan juwelen is gestolen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!