Nieuws

Asensio reageert op Barça-geruchten: Je weet het nooit in de voetballerij

Asensio reageert op Barça-geruchten: "Je weet het nooit in de voetballerij"

21-09-2022 14:53

Marco Asensio werd deze week ineens in verband gebracht met een transfervrije overstap naar FC Barcelona na dit seizoen. De Real Madrid-aanvaller reageert nu op deze geruchten tegenover radiostation COPE.

"Het is waar dat ik volgend seizoen transfervrij ben. Vanaf januari kan ik voor een andere club gaan tekenen. Het is logisch dat de media daarom met geruchten komen", aldus Asensio.

Nadat het nieuws naar buiten kwam, stond de telefoon van Asensio roodgloeiend. "Ik kreeg ineens veel berichten van vrienden die vroegen of het waar was. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet over na heb gedacht. Ik kan geen antwoord geven", aldus de jeugdexponent van de Madrilenen.

"Ook weet ik niet of ze hebben gebeld met mijn makelaar. Ik ben gefocust op het nu." Asensio ontkracht de Barça-geruchten in ieder geval niet. "We gaan zien wat er gaat gebeuren. Je weet het nooit in de voetballerij."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!