Nieuws

ED: voormalig jeugdexponent Feyenoord liep afgelopen dagen stage bij PSV

ED: voormalig jeugdexponent Feyenoord liep afgelopen dagen stage bij PSV

21-09-2022 13:27

Giuliany Ben-David dos Santos (19) heeft de afgelopen dagen stage gelopen bij Jong PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De buitenspeler speelde voorheen in de jeugd van Feyenoord. Sinds 1 juli zit de aanvaller zonder club.

Ben-David dos Santos speelde in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, toen hij in 2016 de overstap maakte naar Feyenoord. Daar doorliep de aanvaller de elftallen van de Onder 14, Onder 15 en Onder 16. Ben-David dos Santos had een jeugdcontract tot medio 2022 en dat contract werd niet verlengd door Feyenoord. De afgelopen dagen heeft de vleugelflitser dus een contract proberen te verdienen bij Jong PSV.

In de jeugdopleiding van Sparta werd Ben-David dos Santos weggestuurd wegens een vermeend incident. Het is onbekend wat het incident precies inhield. Ben-David dos Santos wordt niet gezien als een directe versterking voor het eerste elftal, maar mogelijk wel als investering voor de toekomst. Het is onbekend hoe de stage is verlopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!