Nieuws

Ronaldo weet van geen ophouden: 'Ik wil er bij zijn op het EK 2024'

Ronaldo weet van geen ophouden: 'Ik wil er bij zijn op het EK 2024'

21-09-2022 12:04 Laatste update: 12:13

Cristiano Ronaldo heeft de intentie om door te gaan tot het EK van 2024. De aanvaller werd dinsdag geëerd als Portugees topscorer aller tijden en ging in op zijn toekomstplannen.

Op het Quinas de Ouro-gala kreeg Ronaldo de prijs uitgereikt. De aanvaller van Manchester United gaf aan trots te zijn om de prijs in ontvangst te nemen. "Ik had nooit verwacht dat ik op een dag dit zou bereiken. Het was een lange weg, maar het is nog niet afgelopen." Hiermee gaf de vedette aan dat hij nog van geen stoppen af weet en benadrukt dat later nogmaals. "Het WK in 2022 is het volgende doel, maar dat is het EK in 2024 ook. Ik voel nog steeds de motivatie. Mijn ambities zijn hoog. Ik wil erbij zijn op het WK én op het EK."

Hoewel Ronaldo zich momenteel in een lichte vormcrisis begeeft spreekt zijn ambitie boekdelen. De Portugees zit vaker op de bank dan hem lief is en werd lang tijd in verband gebracht met een transfer. Ronaldo bleef Manchester United uiteindelijk trouw en scoorde afgelopen week zijn eerste doelpunt ooit in de Europa League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!