Nieuws

Morata sprak met trainer Xavi over transfer: 'Hij belde me en we spraken er over'

Morata sprak met trainer Xavi over transfer: 'Hij belde me en we spraken er over'

21 september - 11:31 Laatste update: 11:52
0

Afgelopen winter trok FC Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang aan om de voorste linie te verstreken. Echter had het heel anders kunnen lopen aangezien Barcelona-trainer Xavi Hernández in een eerder stadium al gesprekken had gevoerd met Alvaro Morata.

De Spanjaard speelde op huurbasis bij Juventus en zag een overstap naar Catlonië wel zitten. "Xavi belde me en we spraken over voetbal. Het is een eer als een trainer en voormalig speler zoals hij aan je denkt", vertelde Morata tegenover Cadena SER. Volgens de Spaanse aanvaller was Xavi erg overtuigend. Ook was Morata erg onder de indruk van de voormalig middenvelder die hij zelf furore zag maken in zijn jeugd.

Aan het eind van de dag maakte Morata niet de overstap naar Barcelona. "Uiteindelijk had Atletico Madrid het laatste woord." Dit kwam aangezien de Spanjaard oorspronkelijk onder contract stond bij de Madrilenen. Na zijn uitleenbeurt in Turijn keerde Morata terug in Madrid. Na een goed begin van de competitie heeft de aanvaller nu moeite om zijn doelpunt aantal van drie verder omhoog te werken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie