Nieuws

Memphis steunt Wijnaldum: 'Zie dat hij er nu met een positieve mindset instaat'

Memphis steunt Wijnaldum: 'Zie dat hij er nu met een positieve mindset instaat'

21-09-2022 07:15

Georginio Wijnaldum moet het WK 2022 in Qatar wegens een scheenbeenbreuk laten schieten en vriend Memphis Depay vindt dat verschrikkelijk. De aanvaller van FC Barcelona hoopt de middenvelder te kunnen steunen.

Depay en Wijnaldum onderhouden een goede band. "Ik heb altijd contact met hem", aldus de spits tegenover De Telegraaf. "Als zoiets gebeurt, dan is dat heel erg. Dan leef je natuurlijk mee, want hij is een broeder van mij. Ik zie dat hij er nu goed instaat met een positieve mindset. We hebben allemaal ups en downs in ons leven."

Memphis beleefde een soortgelijke tegenslag in zijn tijd bij Olympique Lyon. "Dat heb ik ook echt wel gehad met mijn zware knieblessure. Maar hij gaat hier zeker sterker uitkomen. Daar wensen wij hem allemaal alle succes mee. We zijn hier ook om hem op te beuren door hem te bellen en dat soort dingetjes", aldus de aanvaller die tegen alle verwachtingen in tóch bij Barcelona bleef deze zomer.

Wijnaldum maakte wél een overstap. De spelverdeler vertrok van Paris Saint-Germain op huurbasis naar AS Roma. Na één wedstrijd in de Serie A te hebben gespeeld, raakte de middenvelder geblesseerd aan zijn scheenbeen op de training.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!