Nieuws

Goed nieuws voor Saibari: PSV-talent mag meetrainen met Ziyech en co.

Goed nieuws voor Saibari: PSV-talent mag meetrainen met Ziyech en co.

20-09-2022 22:54

Vlak na zijn definitieve keuze voor Marokko, mag Ismael Saibari al ruiken aan de nationale ploeg van zijn vaderland. Het PSV-talent is door bondscoach Walid Regragui uitgenodigd om mee te trainen met het eerste elftal.

Saibari werd deze maand opgeroepen voor Marokko O23, maar mag nu dus meetrainen met Hakim Ziyech en consorten. Naast het PSV-talent mogen ook de twintigjarige Benjamin Bouchouari van Saint-Étienne en de achttienjarige Bilal El Khannous van RC Genk hun kunsten vertonen bij het eerste elftal van de Marokkanen.

De jeugdexponent van PSV brak dit seizoen door onder trainer Ruud van Nistelrooy en sindsdien gaat het hard met de middenvelder annex aanvaller. Vorige week maakte Saibari bekend om niet voor België maar Marokko te kiezen. Marokko speelt vrijdag op vriendschappelijke basis tegen Chili en dinsdag volgt een vriendschappelijk duel met Paraguay.

Marokko heeft te maken met een blessuregolf. Tarik Tissoudali is langdurig geblesseerd, terwijl zowel Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat beide niet ongeschonden uit de strijd kwamen dit weekend bij Bayern München en Fiorentina.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!