Nieuws

Steun voor beslissing Van Gaal: 'Ik had Bijlow ook niet geselecteerd'

Steun voor beslissing Van Gaal: 'Ik had Bijlow ook niet geselecteerd'

20-09-2022 21:03
1

Louis van Gaal verbaasde enigszins door Justin Bijlow niet op te roepen voor Oranje. Aad de Mos kan zich wel vinden in de beslissing van de bondscoach.

"Ik had hem ook niet geselecteerd", aldus De Mos in tegenover Soccernews.nl. "Hij speelt gewoon slecht. Hij geeft slecht leiding in de goal. Hij coacht te weinig en doet ook rare dingen aan de bal. Benítez doet dat ook al weken bij PSV." 

"Hij brengt andere mensen in de problemen", gaat De Mos verder over de Feyenoord-doelman. "Hij is te zelfverzekerd, hij moet opnieuw beginnen met keihard werken. En ik denk dat hij ook een beetje in de euforie is meegegaan. Mij kan niks gebeuren, we hebben de finale van de Conference League gespeeld. Zo iemand moet een tikkie op zijn neus krijgen voordat hij weer 'de grote keeper' mag uithangen."

Toch is De Mos het vertrouwen in Bijlow niet verloren. "Naar mijn idee wordt het nog steeds de beste keeper van Nederland. Maar in de top moet je het elke training, elke wedstrijd laten zien. En dat is nu even vreemd voor hem, blijkbaar. Dat is nieuw en daar zal hij aan moeten wennen, maar ik geloof wel dat hij meegaat naar Qatar."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!