Nieuws

Letsch: 'Er is contact met Bochum, maar ik sta onder contract bij Vitesse'

Letsch: 'Er is contact met Bochum, maar ik sta onder contract bij Vitesse'

20-09-2022 19:38

Thomas Letsch heeft gereageerd op de interesse van het Duitse VfL Bochum. De oefenmeester van Vitesse laat weten dat er contact is met de hekkensluiter van de Bundesliga.

Letsch kan niet zeggen of hij zijn laatste wedstrijd als trainer van Vitesse al heeft gecoacht. "Dat weet ik niet. Ik kan daar niets op zeggen", laat hij optekenen door de Gelderlander. "Ja, er is interesse. Er is contact met Bochum. Maar ik sta onder contract bij Vitesse. Dat contract moet ik eerbiedigen. Zolang er geen akkoord is, ben ik gewoon de hoofdtrainer van Vitesse. Punt."

"Dat voor een Duitse trainer de Bundesliga zeer aantrekkelijk en bijzonder is, lijkt me helder", zegt Letsch eerlijk. "En natuurlijk is dit voor mij een kans. Ik heb nog nooit in de Bundesliga gewerkt. Maar er spelen nu allerlei belangen mee. Zeker die van Vitesse."

De Duitse oefenmeester kijkt terug op mooie jaren in Arnhem. "Ik heb twee geweldige seizoenen bij de club meegemaakt en nu loopt het iets minder. Dat is helemaal geen reden weg te lopen. Maar in het voetbal komen er soms kansen en mogelijkheden voorbij en dan veranderen de omstandigheden volledig. Maar: op dit moment is er niets rond."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!