Nieuws

Malacia houdt contact met Slot: 'Je ziet wel dat er genoeg kwaliteit tussen zit'

Malacia houdt contact met Slot: 'Je ziet wel dat er genoeg kwaliteit tussen zit'

20-09-2022 18:19
0

Tyrell Malacia ziet veel potentie in de spelersgroep van Feyenoord. De linksback van Manchester United ging afgelopen weekend op bezoek bij Feyenoord en sprak daar een paar oude bekenden.

"Ik heb maandag de trainer nog gesproken", vertelt Malacia in gesprek met RTV Rijnmond. "Gewoon over hoe het nu met mij gaat en hoe het loopt bij Feyenoord. Ik heb met heel veel jongens bij de club nog contact." De Oranje-international is te spreken over de nieuwe Feyenoord-selectie. "Ze moeten wel bouwen, maar ik zie dat er kwaliteit in zit. Ze hebben nu wel veel jonge jongens, vorig jaar hadden we wat meer ervaring, maar je ziet wel echt dat er genoeg kwaliteit tussen zit."

Malacia heeft het erg naar zijn zin bij Manchester United. Hij begon in Engeland op de bank, maar manager Erik ten Hag gaf hem al snel het vertrouwen op de linksbackpositie. "Ik denk dat de basis voor ons als team nu gelegd is. Vanaf het begin heb ik hier snel mijn draai kunnen vinden. Het gevoel was goed en ze hebben me hier fijn opgevangen. Dat was voor mij het belangrijkst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie