Nieuws

Brobbey reageert op charge Reijnders: 'Ik vind dat je zoiets niet kan doen'

Brobbey reageert op charge Reijnders: 'Ik vind dat je zoiets niet kan doen'

20 september - 17:59 Laatste update: 18:01
2

Brian Brobbey trainde dinsdag in de Zeister bossen met Jong Oranje apart van de groep. De Ajax-spits kreeg zondag een doodschop te verduren in de wedstrijd tegen AZ en daar heeft hij nog steeds last van.

Tijjani Reijnders trok in de Eredivisie-topper aan de noodrem toen Ajax een counter wilde inzetten. Hierbij werd de spits van Jong Oranje zwaar geraakt op zijn enkel. "Mijn rechterenkel doet nog steeds heel erg pijn", vertelt de twintigjarige Ajacied in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben ook hier naartoe gekomen om te kijken of het gaat."

Brobbey is van mening dat het een schandalige overtreding was. "Zo met je been inkomen is wel heel gevaarlijk. Ik vind dat je zoiets niet kan doen. Misschien ging het per ongeluk", zegt hij. "Ze hebben mij nog nooit zo getrapt hoor. Nee, nog nooit. Normaal trekken ze aan mijn shirt of zo. En hij kreeg geen rood, nee. Maar ja…"

Het is nog onzeker of de Ajacied inzetbaar is voor de oefenduels van Jong Oranje. "Het feit dat hij hier is, dat hij wil spelen en er alles gaat doen om de wedstrijd te halen, of het nu tegen België of Roemenië is, vind ik mooi van hem", reageert bondscoach Erwin van de Looi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie