Nieuws

Diemers vertrok door bedreigingen bij Feyenoord: 'Ik wilde hier direct weg'

Diemers vertrok door bedreigingen bij Feyenoord: 'Ik wilde hier direct weg'

20-09-2022 14:14

Mark Diemers besloot te vertrekken bij Feyenoord nadat de middenvelder online werd bedreigd. Volgens de huidig FC Emmen-speler was het de vervelendste periode in zijn carrière.

In de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus doet Diemers zijn verhaal. De middenvelder werd in de rust van de wedstrijd Vitesse-Feyenoord gewisseld door toenmalig trainer Dick Advocaat. "Toen kwam ik twee dagen later op de club en riep teammanager Frank Boer me op zijn kantoortje. Hij zei: ik heb net met de veiligheidsmanager gesproken en is er momenteel bepaalde dreiging richting jou. Dat wordt nu door de politie gecheckt." Diemers schrok enorm van het nieuws. "Dat gaat dan over bepaalde gasten op fora die hebben gezegd dat ze naar jouw huis toe willen gaan", vervolgt Diemers. "Je hoort na de training wel of je eventueel onder politiebegeleiding naar huis moet of dat je gewoon in je eigen auto naar huis kan."

Bij Feyenoord groeide Diemers nooit uit tot onbetwiste basisklant. "Ik heb toen gelijk mijn agent gebeld en gezegd: Ik wil hier weg. Dit heeft niets met voetbal te maken. Ik denk ook niet dat ik dit nog kan omdraaien." In zijn laatste seizoen bij Feyenoord vertrok de 28-jarige middenvelder op huurbasis naar Hannover 96.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!