Nieuws

Goed nieuws voor PSV: belangrijk tweetal keert terug op het trainingsveld

Goed nieuws voor PSV: belangrijk tweetal keert terug op het trainingsveld

20 september - 13:57 Laatste update: 14:09
0

Luuk de Jong en Noni Madueke hebben zich dinsdag weer gemeld op het trainingsveld van PSV. Het tweetal wordt bijzonder gemist bij de ploeg en gaat de komende weken verder trainen om te herstellen. Het herstel van Noni Madueke werd aanvankelijk pas volgend jaar verwacht, maar nu denkt men al in november op de Engelsman te kunnen rekenen.

Volgens het Eindhovens Dagblad verloopt het herstel van de twee spelers voorspoedig. Vooral Luuk de Jong wordt in de spitspositie gemist. Trainer Ruud van Nistelrooij rouleerde de afgelopen weken en zette onder meer Anwar el Ghazi, Ismael Saibari, Xavi Simons en Guus Til op de spitspositie neer. De Jong hoopt volgende week weer aan te sluiten voor de wedstrijd tegen SC Cambuur en kan de interlandperiode gebruiken om verder aan zijn herstel te werken.

Madueke raakte eind juli zwaar geblesseerd en zou pas in januari terugkeren, maar inmiddels wordt de rentree op november geschat. De Engelsman kampt vaak met blessures en het is voor PSV te hopen dat de speler na zijn herstel enige tijd fit blijft. Mauro Júnior zijn herstel verloopt minder positief en de Braziliaan is naar zijn thuisland afgereisd om verder te revalideren. Olivier Boscagli is pas in het nieuwe kalenderjaar weer inzetbaar voor PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie