Transfernieuws

'OGC Nice wil clubloze Pochettino nieuwe kans geven in de Ligue 1'

'OGC Nice wil clubloze Pochettino nieuwe kans geven in de Ligue 1'

20-09-2022 13:13

OGC Nice denkt eraan Mauricio Pochettino als hoofdtrainer aan te stellen. De club is niet tevreden met de diensten van Lucien Favre, die de naar Paris Saint-Germain vertrokken Christophe Galtier opvolgde.

Volgens Franse bronnen als Nice Matin en Foot Mercato heeft Nice genoeg gezien en is de club van plan de Argentijn aan te trekken. Nice won slechts twee van de acht wedstrijden in de Ligue 1 en staat op een teleurstellende dertiende plaats. Het afgelopen weekend werd thuis van Angers verloren en dat is voor de clubleiding de druppel.

Favre was tussen 2016 en 2018 al trainer bij Nice en keerde dit jaar terug, maar de club en trainer kunnen niet van een gelukkig huwelijk spreken. Nice wil een Europese toptrainer aanstellen die de ambities van de club weerspiegelt en de naam van Pochettino zou zijn gevallen. De Argentijn is momenteel clubloos en verliet PSG eerder dit jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!