Transfernieuws

'Feyenoord volgt Argentijnse middenvelder (19) op de voet na mislopen Zerrouki'

'Feyenoord volgt Argentijnse middenvelder (19) op de voet na mislopen Zerrouki'

20-09-2022 09:34 Laatste update: 09:36

Feyenoord is geïnteresseerd in een verdedigende middenvelder uit Argentinië. Máximo Perrone, een tiener van Vélez Sarsfield, kan mogelijk in de winter de overstap naar Rotterdam maken.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908. Feyenoord is al langer bezig met de Argentijn, maar is nog niet concreet geworden voor de negentienjarige speler. De Rotterdammers zijn sinds het vertrek van Fredrik Aursnes nog altijd op zoek naar een verdedigende middenvelder. Perrone is bij Vélez Sarsfield onder meer ploeggenoot van Lucas Pratto. Feyenoord bracht in de vorm van Ezequiel Bullaude onlangs al een Argentijn naar De Kuip. 

Perrone ligt tot eind 2023 vast en staat in Argentinië bekend als een groot opkomend talent. Naast Perrone volgt Feyenoord ook nog Sivert Mannsverk (FK Molde) en Ramiz Zerrouki (FC Twente). Laatstgenoemde leek in de zomertransferperiode al dicht bij een overstap, maar Feyenoord vond de vraagprijs van FC Twente, dat eigenlijk niet wilde meewerken, te hoog.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!