Goudhaantje Dessers vindt zichzelf opnieuw terug op de bank bij Feyenoord

Goudhaantje Dessers vindt zichzelf opnieuw terug op de bank bij Feyenoord

28-11-2021 13:25 Laatste update: 13:27
Eredivisie 0 Reacties

De opstellingen van FC Twente en Feyenoord zijn bekend. Beide ploegen nemen het om 14.30 uur tegen elkaar op in Enschede. Bij de Rotterdammers is de basisplaats van Bryan Linssen het meest in het oog springend.

Arne Slot houdt vast aan doelman Ofir Marciano als vervanger van de met het coronavirus besmette doelman Justin Bijlow. De Israëlische doelman blunderde opzichtig in het treffen met Slavia Praag (2-2) afgelopen donderdag in de Conference League.

Er is opnieuw een basisplaats voor Bryan Linssen. De aanvaller viel vorige wedstrijd nog uit met een blessure, maar is fit genoeg om te starten. Cyriel Dessers, die zich dit seizoen keer op keer beslissende goals, moet het weer doen met een plek op de bank.

Twente-trainer Ron Jans heeft weinig verrassingen in petto. Hij begint met elf vertrouwde namen. Michel Vlap keert terug als basisspeler. Feyenoord is voorafgaand aan de ontmoeting qua verliespunten koploper van de Eredivisie. FC Twente staat zevende plaats met 21 punten uit dertien wedstrijden.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie