Martina debuteert voor GAE: 'Ik heb veel kansen laten lopen'

Martina debuteert voor GAE: 'Ik heb veel kansen laten lopen'

28-11-2021 11:54 Laatste update: 14:57
Eredivisie 0 Reacties

Voor het eerst in ruim een jaar tijd heeft Cuco Martina weer op het veld gestaan. Namens Go Ahead Eagles kwam hij in actie in het met 0-1 gewonnen uitduel met Willem II.  

Medio 2020 liep Martina zijn contract af bij de Engelse subtopper Everton. "Ik heb veel kansen laten lopen. Als je in de Premier League gevoetbald hebt en transfervrij bent, dan wacht je op wat moois. Maar de voor mijn gevoel ideale club diende zich niet aan", laat de Nederlands-Curaçaos verdediger weten aan De Telegraaf.  

De coronacrisis kwam voor de international van Curaçao dan ook op een ongelukkig moment. Door de pandemie zagen clubs zich genoodzaakt flink te bezuinigen. Daardoor lukte het de Rotterdammer niet om snel een nieuwe club te vinden. "Dan is het zwaar om alleen te blijven trainen. Ik had er genoeg van en heb serieus overwogen om met voetballen te stoppen", vervolgt hij.  

In de tweede minuut van de blessuretijd debuteerde Martina voor zijn nieuwe werkgever en werd de overwinning tegen Willem II over de streep getrokken. De verdediger is blij met zijn minuten, maar geeft tot slot aan: "Het duurt nog even voor ik op het niveau van de rest van de selectie zit en weer hele wedstrijden kan spelen." 
 
 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie