Nieuws

El Ahmadi keert terug bij Feyenoord: oud-middenvelder gaat meelopen op Varkenoord

El Ahmadi keert terug bij Feyenoord: oud-middenvelder gaat meelopen op Varkenoord

19-09-2022 19:14

Karim El Ahmadi keert in een andere rol terug bij Feyenoord. De oud-middenvelder van de Rotterdammers gaat meelopen in de jeugdopleiding, meldt hij bij FC Rijnmond.

Volgens El Ahmadi is het de bedoeling dat hij binnenkort in de jeugdopleiding stage gaat lopen als trainer. "Ik kwam bij toeval Rini Coolen tegen bij Feyenoord-Sturm Graz. Binnenkort wil ik gaan meelopen bij de jeugdopleiding. Kijken hoe de trainers het doen en of ik het leuk ga vinden om het zelf ook te gaan doen. Ik ga een beetje meelopen met de trainers." Eerder werd al bekend dat de Rotterdammers in El Ahmadi mogelijk een jeugdtrainer zien voor de toekomst. Coolen heeft de Marokkaan inmiddels dus benaderd om bij de Rotterdammers dit traject in te gaan.  

Naast het trainerschap hoopt El Ahmadi ook als analist actief te blijven. De oud-spelverdeler beleeft enorm veel plezier in zijn huidige job. "Ik vind het ook wel leuk om de wedstrijden te bekijken en daarna er over te praten. Ik zat vier jaar in Saudi-Arabië en heb daar echt alles gekeken. Zelfs het vrouwen voetbal. Dus ik vind het echt super leuk. Ik zat daar toch veel thuis, dus had alle tijd om alles te bekijken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!