Nieuws

'Pogba en zijn familie onder politiebescherming geplaatst ondanks aanhoudingen'

'Pogba en zijn familie onder politiebescherming geplaatst ondanks aanhoudingen'

19-09-2022 15:37

Paul Pogba is na de bedreigingen van zijn broer onder politiebescherming geplaatst in Turijn, waar de speler woonachtig is. Volgens Le Parisien neemt de Italiaanse politie geen enkel risico, ondanks het feit dat er onlangs nog arrestaties werden verricht die te maken hadden met de zaak. 

Pogba herstelt momenteel nog van een meniscusblessure. De Fransman woont onder politie-escorte in Turijn en zijn moeder, Yeo Moriba, moet daar ook aan geloven. De broer van Paul Pogba, Mathias, werd afgelopen woensdag samen met vier anderen gearresteerd in verband met de bedreigingen en poging tot chantage. 

Le Monde berichtte recent dat een getuigenis van Pogba naar buiten was gelekt en dat de Franse ster in maart onder schot werd gehouden. "Ik was bang, twee mannen hielden mij onder schot. Op dat moment, onder die omstandigheden, zei ik tegen hen dat ik hen het bedrag zou betalen", zou Pogba tijdens de getuigenis hebben gezegd. 

Het nieuwe seizoen is voor Pogba vooralsnog desastreus verlopen. De Fransman keerde terug naar zijn oude liefde Juventus, maar liep vrijwel direct een nare blessure op. Het WK is ook alles behalve zeker voor de middenvelder. "Ik spreek Paul geregeld, zijn herstel verloopt goed. Hij zal alles doen om op tijd terug te zijn, maar hij zal geen risico's nemen", zei bondscoach Didier Deschamps onlangs tegenover L'Équipe

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!