Nieuws

Branthwaite geeft groot compliment aan PSV: 'Vergelijkbaar met de Premier League'

Branthwaite geeft groot compliment aan PSV: 'Vergelijkbaar met de Premier League'

19 september - 12:50
2

Jarrad Branthwaite is onder de indruk van het tempo en de felheid in het duel tussen PSV en Feyenoord. De Engelse verdediger mocht verrassend aan de aftrap starten en ziet vergelijkingen met de Premier League in de Eredivisie-kraker. 

Branthwaite liet een goede indruk achter en zorgde vroeg in de wedstrijd voor de gelijkmaker. "Het team doet het goed, dus is het voor mij moeilijk om mezelf in de ploeg te vechten. Ik ben blij dat ik de kans kreeg, hopelijk helpt deze prestatie me de komende weken verder", stelt Branthwaite tegenover het Eindhovens Dagblad. "Aan alles voelde je dat dit een grote wedstrijd is."

Zowel PSV als Feyenoord klapten er vol op en dat deed de verdediger aan de Premier League denken, waar hij tijdens zijn periode bij Everton actief was. "Het ritme en de snelheid zijn hetzelfde. Feyenoord zette ons flink onder druk, het is aardig vergelijkbaar met Engeland. Dit soort wedstrijden helpen mij verder in mijn ontwikkeling, ik geniet hier ook echt van", vertelt Branthwaite. "De atmosfeer rondom het stadion voorafgaand aan de wedstrijd was al super, tijdens de wedstrijd was dat alleen nog maar mooier. Het is heerlijk om hierin te spelen. Dat wil iedere voetballer toch?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie