Nieuws

Bayern-crisis in de maak: 'Onze spelers nemen de Bundesliga niet meer serieus'

Bayern-crisis in de maak: 'Onze spelers nemen de Bundesliga niet meer serieus'

19-09-2022 12:10 Laatste update: 12:14

Oliver Kahn is bang dat bepaalde spelers van Bayern München de Bundesliga niet meer serieus nemen en als bijzaak zien. De directeur van Der Rekordmeister trekt hard aan de bel na de teleurstellende nederlaag tegen FC Augsburg

Bayern München maakt door de nederlaag de slechtste seizoensstart door sinds 2001. In de Champions League gaat het voorspoedig, maar in de eigen competitie liep Bayern al negen verliespunten op. Kahn stelt dat de spelers de competitie niet meer serieus nemen. "Sommige spelers denken waarschijnlijk dat je de Bundesliga ernaast kunt doen. Dat gaat niet!", stelt de voormalig doelman, opgetekend door BILD.

De ploeg van Julian Nagelsmann staat maar liefst vijfde in de competitie. Koploper Union Berlin staat inmiddels vijf punten voor op de normaliter gedoodverfde landskampioen. "We waren uitstekend van start gegaan. Nu heb ik een beetje het gevoel dat we vertrouwen op topkwaliteit. Maar nu hebben we niet de fysieke kracht om de wedstrijden te winnen", stelt sportdirecteur Hasan Salihamidzic. "De jongens moeten zich beter concentreren, meer gefocust en hebzuchtig zijn om de wedstrijden te winnen. Als je drie punten haalt uit vier wedstrijden, is dat gewoon niet genoeg", besluit Salihamidzic. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!