Nieuws

Van Nistelrooij pakt koppositie na kraker: 'Gelukkig is Cody gewoon gebleven'

Van Nistelrooij pakt koppositie na kraker: 'Gelukkig is Cody gewoon gebleven'

19-09-2022 10:51

Ruud van Nistelrooij is opgelucht dat Cody Gakpo bij PSV is gebleven. De vleugelspeler scoorde, gaf weer drie assists en was bepalend in de topper tegen Feyenoord. De Eindhovenaren zijn nu op doelsaldo koploper nadat Ajax zich op bezoek bij AZ verslikte. 

De topper tussen PSV en Feyenoord was een lust voor het oog van de neutrale voetbalsupporter en de ploeg van Van Nistelrooij trok met een 4-3 overwinning aan het langste eind. Gakpo leek lange tijd naar Leeds United te vertrekken, maar voormalig Directeur Voetbalzaken John de Jong besloot de speler niet te verkopen. "Het staat buiten kijf dat dat heel belangrijk is geweest", zegt de trainer over het aanhouden van Gakpo tegenover ESPN. "Gelukkig is hij gebleven."

PSV wordt er vaak van verweten niet thuis te geven in topwedstrijden, maar de Eindhovenaren legde een goede wedstrijd op de mat tegen Feyenoord. "Ik denk dat wij onze beste wedstrijd hebben gespeeld qua veldspel en ook qua druk zetten. Ik heb er van genoten, ook van de intensiteit en vechtlust die het team heeft laten zien", besluit Van Nistelrooij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!