Nieuws

Positie van Bosz in gevaar na nieuwe nederlaag met Lyon: 'Ben daar niet bang voor'

Positie van Bosz in gevaar na nieuwe nederlaag met Lyon: 'Ben daar niet bang voor'

19-09-2022 10:24

Peter Bosz is zondagavond met Olympique Lyonnais opnieuw onderuitgegaan in de Franse competitie, waardoor de druk op de Nederlandse trainer toeneemt. Bosz zegt zelf niet te vrezen voor een ontslag, ondanks het feit dat Lyon nu drie keer achter elkaar heeft verloren. 

Olympique Lyon stond tegenover het sterrenensemble van Paris Saint-Germain en verloor in eigen huis met 0-1. Lionel Messi maakte na vijf minuten al de openingstreffer en het was vooral aan doelman Anthony Lopez dat de score niet verder opliep. Door de nederlaag zakt Lyon naar de zesde plek en is de achterstand op PSG, dat de koppositie pakt, nu al negen punten. 

Bosz maakt zich echter geen zorgen om een ontslag en weet dat de directie hem steunt. "Ik ben daar niet bang voor, ik werk hard en heb een duidelijk idee van hoe ik met deze spelers wil spelen", stelt de voormalig trainer van onder meer Vitesse, Ajax en Bayer Leverkusen. "We hebben alles gegeven tegen PSG, maar het is een team met uitzonderlijke spelers. Ik denk dat we iets te veel ontzag toonden."

Wegens de interlandpauze speelt de ploeg van Bosz pas weer op 2 oktober. Het sterk presterende RC Lens is dan de tegenstander, dat op een verrassende vierde plek staat in de Ligue 1

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!