Nieuws

'Van de Beek kan zich gaan opmaken voor minuten: negen wedstrijden in 29 dagen'

'Van de Beek kan zich gaan opmaken voor minuten: negen wedstrijden in 29 dagen'

19-09-2022 09:35 Laatste update: 09:56

Het Manchester United van Erik ten Hag speelt in oktober negen wedstrijden in 29 dagen tijd. Goed nieuws voor Donny van de Beek, die zichzelf hierdoor mogelijk al rijk rekent met het oog op meer minuten.

In dit seizoen kwam de middenvelder tot drie wedstrijden, maar speelde hij niet meer dan negentien minuten bij elkaar opgeteld. De drukke maand van oktober kan wellicht perspectief bieden voor de Nederlander, schrijft Manchester Evening News op maandag. 

De krant weet dat Ten Hag geen andere keuze heeft dan te rouleren met zes Premier League-wedstrijden en drie Europa League-wedstrijden voor de boeg. The Red Devils opent de drukke maand met de Manchester Derby tegen de mannen van Pep Guardiola. 

De verwachting was dat de international dit seizoen een vaste waarde zou worden voor United na de aanstelling van Ten Hag, die met hem samenwerkte bij Ajax, maar dat gebeurde nog niet. Van de Beek liep recentelijk ook een blessure op.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!