Nieuws

Man van de Wedstrijd Branthwaite: 'Corners krijgen speciale aandacht'

Man van de Wedstrijd Branthwaite: 'Corners krijgen speciale aandacht'

18-09-2022 22:00
1

Jarred Branthwaite werd verkozen tot Man van de Wedstrijd na afloop van PSV-Feyenoord. De verdediger begon tot zijn eigen verbazing in de basis en tekende in de eerste helft voor de belangrijke gelijkmaker.

Op de persconferentie na afloop van de gewonnen wedstrijd (4-3) tegen Feyenoord ging de verdediger in op zijn doelpunt die viel uit een corner. "We hebben hier op getraind", begon Branthwaite. De Eindhovenaren waren dit seizoen vaker gevaarlijk uit standaardsituaties, en zo ook tegen Feyenoord. "De corners krijgen speciale aandacht op de training. Dit was zo ingestudeerd. Hopelijk kunnen we er nog meer uit scoren."

Branthwaite was aangenaam verrast toen hij hoorde dat PSV-trainer Ruud van Nistelrooij hem een basisplaats gunde in de topper tegen Feyenoord. "Ik was heel opgetogen toen ik het hoorde. Het is een beladen wedstrijd natuurlijk, waarin we mentaliteit hebben getoond om de wedstrijd uiteindelijk naar ons toe te trekken. Het was geweldig om in deze atmosfeer te spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!