Nieuws

Clasie hartstikke tevreden na overwinning: 'We geloofden er ook echt in'

Clasie hartstikke tevreden na overwinning: 'We geloofden er ook echt in'

18-09-2022 19:17
0

AZ won zondagmiddag met 2-1 in eigen huis van Ajax. Jordy Clasie stond na afloop met een glimlach ESPN te woord en sprak over een mooie overwinning.

Clasie speelde een sterke wedstrijd en zag zijn ploeg er met de overwinning van door gaan. "Ik doe niemand te kort als ik zeg dat dit echt een teamprestatie is. We geloofden er ook echt in en lieten zien dat we moeilijk te verslaan zijn en een sterk team hebben. Dit is een mooie overwinning", begon Clasie. De Alkmaarders kwamen sterk voor de dag en domineerden voor het overgrote deel de wedstrijd. "Over het algemeen natuurlijk harstikke tevreden over vandaag", vervolgde de middenvelder.

Clasie zag zijn ploeg in de eerste helft op achterstand komen en baalde van de manier waarop zijn ploeg het weg gaf. "Ik denk dat we de eerste goal te makkelijk weg gaven. De ruimtes waren groot, maar we hadden van te voren afgesproken dat als we een kans wilden maken tegen Ajax, dat we dan door moesten dekken." In aanloop naar het doelpun leek Clasie zelf zijn man te laten lopen en neemt daar ook de verantwoording voor. Op het eerste oog voel ik me verantwoordelijk voor die goal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie