Nieuws

Bijlow baalt van mislopen Oranje: 'Ik weet ook dat ik niet in topvorm ben'

Bijlow baalt van mislopen Oranje: 'Ik weet ook dat ik niet in topvorm ben'

18-09-2022 18:36

Justin Bijlow werd niet opgeroepen voor het Nederlands elftal door Bondcoach Louis van Gaal. Volgens de doelman verkeert hij niet in een vormdip en vond het daarom verrassend dat Van Gaal hem niet op riep.

De doelman van Feyenoord moest zondagmiddag tegen PSV viermaal de bal uit het net vissen. Ondanks zijn sterke optredens de laatste weken maakt Bijlow geen deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal.  Ik werk hard, ik doe wat ik denk te moeten doen. Ik weet ook wel dat ik niet in topvorm ben, maar denk niet dat ik in een mindere fase zit", vertelde de keeper tegen ESPN. "Het zijn bepaalde momenten. Ik werk hard en ga met de keeperstrainer aan de slag. Dan komt het wel weer goed."

Bijlow is teleurgesteld over het feit dat hij niet is opgeroepen voor Oranje. De doelman heeft contact gehad met keeperstrainer Frans Hoek over zijn plek bij het Nationale elftal. "Natuurlijk heb ik contact gehad met de keeperstrainer. Wat wij hebben besproken, ga ik natuurlijk niet hier zeggen. Dat is iets voor ons. Ik hoop erbij te zijn. Gewoon keihard werken, doen wat ik moet doen en dan komt het vanzelf."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!