'Tuchel laat ogen vallen op Tagliafico om geblesseerde Chilwell te vervangen'

'Tuchel laat ogen vallen op Tagliafico om geblesseerde Chilwell te vervangen'

Door de ogenschijnlijk zware knieblessure die linksback Ben Chilwell van Chelsea heeft opgelopen in het Champions League-duel met Juventus (4-0), is de club uit Londen op zoek naar een vervanger voor de komende periode. Onder andere Ajacied Nicolas Tagliafico wordt genoemd als kandidaat.

Het was een flinke tegenvaller voor Chelsea, op wat verder een memorabele voetbalavond was op Stamford Brigde. Vaste basisspeler Ben Chilwell viel uit met een knieblessure en lijkt voorlopig niet meer in actie te kunnen komen. The Daily Express noemt drie mogelijke opvolgers voor Chilwell, waaronder Tagliafico. De bijna dertigjarige Argentijn is bij Ajax zijn basisplaats verloren en heeft al vaker kenbaar gemaakt dat hij open staat voor een avontuur in een grotere competitie.

Ook de Duitse Nederlander Robin Gosens wordt door de Engelse boulevardkrant genoemd als een serieuze optie om naar Londen te komen. De 27-jarige linksback maakte de afgelopen jaren veel indruk bij Atalanta en met het Duitse elftal op het EK. Atalanta zou echter wel ruim 37 miljoen euro vragen voor Gosens.

De laatste linksback die in verband wordt gebracht met de Champions League-winnaar is Ryan Bertrand. De huidig speler van Leicester City heeft in de jeugd van The Blues gespeeld en kwam al tot 28 optredens in het eerste elftal van de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie