Nieuws

Van Nistelrooy sprak met John de Jong: Het kwam wel binnen bij mij

Van Nistelrooy sprak met John de Jong: "Het kwam wel binnen bij mij"

18-09-2022 14:45
1

Het plotselinge vertrek van John de Jong bij PSV kwam hard aan bij Ruud van Nistelrooy, laat hij weten tegenover ESPN. De oud-spits sprak al met de vertrokken technisch directeur, maar probeerde zich wel zoveel mogelijk te focussen op het duel met Feyenoord.

De Jong vertrok bij PSV nadat hij botste met de raad van commissarissen. Van Nistelrooy is bekend met het nieuws. "Het moge duidelijk zijn", aldus de PSV-trainer tegenover ESPN. Het vertrek doet hem veel. "Ik heb lang met hem gespeeld en samengewerkt. Het kwam wel binnen bij mij."

"Maar ik moest al mijn energie in de wedstrijd van vandaag steken", gaat Van Nistelrooy verder. "Zo denkt John ook. Na vandaag is er wat meer ruimte om erbij stil te staan. De focus is al die tijd op het team gebleven. Het is aan ons om te reageren op het veld."

De trainer van de Eindhovenaren heeft De Jong al wel gesproken over de situatie. "Ook bij hem komt het binnen, maar dat is de voetballerij; het is hard. Daar moet je mee om kunnen gaan."

Over de gang van zaken wil Van Nistelrooy geen uitspraken doen. "Dat is vraag twee, over alle ins en outs. Ik wil me daar niet enorm mee gaan bemoeien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie