Juventus verliest opnieuw: het is ook mede de fout van De Ligt

Juventus verliest opnieuw: "het is ook mede de fout van De Ligt"

27-11-2021 20:11
Serie A 0 Reacties

Juventus is er niet in geslaagd om in eigen huis te winnen van Atalanta. De ploeg uit Bergamo was met 0-1 te sterk voor De Oude Dame. In de nabeschouwing op Ziggo Sport vond Jan van Halst dat Matthijs de Ligt medeverantwoordelijk was voor de tegengoal van Duván Zapata.

Het enige doelpunt dat viel was wel meteen een pareltje van Zapata. Ondanks dat de verdediging van Juventus liep te slapen, schoot de Colombiaan de bal kiezelhard in de dak van het doel. Atalanta, waar Marten de Roon in de basis stond en Teun Koopmeiners en Hans Hateboer op de bank begonnen, versterkt met de overwinning de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal volgend seizoen.

Juventus kent een rampzalig seizoen in de Serie A. De ploeg van Massimiliano Allegri staat op de achtste plaats en heeft al een achterstand van elf punten op nummers één Napoli en AC Milan, die allebei nog moeten spelen.

In de nabeschouwing op Ziggo Sport werd Matthijs de Ligt door Jan van Halst medeverantwoordelijk gehouden voor de tegengoal. "Ja, het is niet echt scherp van De Ligt. Dat mis je bij Juventus helemaal, dat echt scherp dekken. Je hebt wel gelijk eigenlijk, het is ook mede de fout van De Ligt", aldus Van Halst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie