Nieuws

Reus loopt mogelijk zware blessure op, WK-speeltijd in gevaar voor Duitser

Reus loopt mogelijk zware blessure op, WK-speeltijd in gevaar voor Duitser

17-09-2022 16:48

Marco Reus heeft zaterdagmiddag mogelijk een zware enkelblessure opgelopen. De Duitser kwam verkeerd neer en was duidelijk geëmotioneerd. Uiteindelijk moest de middenvelder het veld per brancard verlaten en riskeert de speler het WK in november mis te lopen. 

De ernst van de blessure en de hersteltijd zijn nog niet duidelijk, maar de eerste beelden voorspellen weinig goeds. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een streep door het WK gaat voor de speler na een zware blessure. Reus miste in 2014 al het WK, net het eindtoernooi waar Duitsland wereldkampioen werd. 

Voor Borussia Dortmund is de mogelijk zware blessure ook een zware klap. Reus geldt als één van de belangrijkere spelers van Die Schwarzgelben en speelt al sinds 2012 bij de club. Reus was dit seizoen tot nu toe goed voor twee doelpunten en twee assists in zes wedstrijden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!