Nieuws

Grealish getergd: 'Met mijn prijskaartje zou ik veel meer moeten scoren'

Grealish getergd: 'Met mijn prijskaartje zou ik veel meer moeten scoren'

17-09-2022 16:23

Jack Grealish wist zaterdagmiddag eindelijk weer eens te scoren in het shirt van Manchester City. De recordaankoop geeft toe dat hij vanwege zijn hoge prijskaartje effectiever moet zijn voor de ploeg van Pep Guardiola. 

Grealish sprak na het met 3-0 gewonnen duel met de Engelse pers en weet dat hij de afgelopen week veel kritiek heeft moeten verduren. De Engelse aanvaller zou niet genoeg doelpunten en assists afleveren voor The Citizens. "Ik zou vaker assists moeten geven en moeten scoren", geeft Grealish toe tegenover BT. "Mensen zullen het altijd over me hebben vanwege de geldsom die City voor me heeft neergelegd. Hopelijk heb ik Pep terugbetaald nadat hij me woensdag in de basis zette", stelt Grealish.

Bij City is Erling Haaland momenteel de gevierde man. De Noorse spits wist in de eerste zeven duels in de Premier League maar liefst elf keer te scoren en weet tot nu toe in zijn eentje meer doelpunten te maken dan twaalf van de twintig Premier League-teams, waaronder Manchester United. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!