Reactie

Martínez uitgegroeid tot publiekslieveling: 'Ik ben er een beetje verbaasd over'

Martínez uitgegroeid tot publiekslieveling: 'Ik ben er een beetje verbaasd over'

17-09-2022 11:22

Lisandro Martínez is al snel na zijn komst naar Manchester United uitgegroeid tot publiekslieveling. De verdediger werd in augustus uitgeroepen tot Speler van de Maand en is verrast door de steun van de supporters.

Donderdag wist de Argentijns international met 0-2 te winnen van Sheriff Tiraspol in de Europa League. Onder Erik ten Hag is Martínez niet meer weg te denken uit de United-basis. Gedurende het duel scandeerden de ongeveer 600 meegereisde fans voortdurend de naam van de centrale verdediger. ''Ik ben echt blij'', reageert Martínez tegenover het clubkanaal van The Mancunians.

"Daar ben ik een beetje verbaasd over, maar tegelijkertijd ben ik trots om hier te zijn", vervolgt de stopper. "Als bij de beste club ter wereld mensen onder meer 'Argentinië, Argentinië' voor mij zingen, is dat natuurlijk geweldig. Dank aan de fans voor de steun." De zege bij de Moldavische topclub kwam als geroepen, nadat United op Old Trafford met 0-1 onderuit was gegaan tegen Sevilla in het eerste duel van de groepsfase. "We moesten winnen, want we hadden de drie punten echt nodig. Deze zege is erg belangrijk voor ons."

Dit weekend zou Manchester United aanvankelijk in actie komen tegen Leeds United. In verband met de uitvaart van Koningin Elizabeth op maandag was er onvoldoende politie beschikbaar, waardoor het duel uitgesteld werd en Ten Hag met The Red Devils van een vrij weekend geniet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!