Wedstrijdverslag

FC Utrecht en NEC komen beide niet tot scoren en delen de punten

FC Utrecht en NEC komen beide niet tot scoren en delen de punten

16-09-2022 21:57

FC Utrecht en NEC zijn in de Domstad niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. De thuisploeg verdiende meer, maar kwam niet langs de goed verdedigende Nijmegenaren.

Utrecht nam in de openingsfase het initiatief in handen en kreeg via Moussa Sylla en Hidde ter Avest de eerste kansen van de wedstrijd. Een goed keepende Jasper Cillessen hield NEC echter op de been. Na een sterk begin zakte Utrecht wat terug en kregen de bezoekers uit Nijmegen meer de bal. NEC kwam echter niet tot mogelijkheden en dus zochten de teams de kleedkamer op met de brilstand op het scorebord.

In de tweede helft werd het een open wedstrijd met kansen op en neer. Bas Dost kreeg de mogelijkheid op de 1-0 en aan de andere kant van Souffian El Karouani dichtbij de openingstreffer. Utrecht drong in de slotfase nog wel aan, maar kwam niet meer tot scoren en dus eindigde het duel in een bloedeloze 0-0.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!