Nieuws

Beckham staat dertien uur in de rij en bewijst laatste eer aan de Queen

Beckham staat dertien uur in de rij en bewijst laatste eer aan de Queen

16-09-2022 18:50
1

David Beckham heeft in Londen afscheid genomen van koningin Elizabeth. De voormalig Engels voetballer maakte geen gebruik van een voorkeursbehandeling en stond maar liefst dertien uur in de rij.

Door zijn status als bekendheid mocht Beckham de rij voor Westminster Hall overslaan, maar daar maakte hij geen gebruik van. Daarom sloot de voormalig aanvoerder van het Nationale elftal rond 2.15 uur aan in de rij. "We willen allemaal Hare Majesteit vieren", sprak Beckham tegenover Sky Sports.

Volgens de Engelsman was het een gevoel van trots om het Nationale volkslied te zingen voorafgaande aan interlands. "Elke keer dat we daar stonden, het shirt van The Three Lions droegen, ik de band om mijn arm droeg en we zongen God save the Queen, betekende dat heel veel voor ons", sprak Beckham tegenover ITV News. "Het was iedere keer iets bijzonders. Dit is een moeilijk moment voor de natie en voor mensen wereldwijd. Dit wordt overal gevoeld."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!