Nieuwe ontwikkelingen: 'Barça heeft 50 miljoen over voor Torres, City vraagt 70'

Nieuwe ontwikkelingen: 'Barça heeft 50 miljoen over voor Torres, City vraagt 70'

Waar zaterdagochtend nog gesproken werd over startende onderhandelingen in het kader van een mogelijke overstap van Ferran Torres naar FC Barcelona, worden er zaterdagmiddag al bedragen genoemd. Een akkoord lijkt er niet op korte termijn te komen, aangezien het aanbod van Barça twintig miljoen euro hoger ligt dan de vraag van Manchester City.

Gerard Moreno, een doorgaans betrouwbare journalist van het Catalaanse RAC1, brengt het nieuws zaterdagmiddag. Manchester City zou zeventig miljoen euro willen hebben voor Torres, die het dit seizoen onder Pep Guardiola veelal met een reserverol moet doen. Barcelona heeft naar verluidt echter vijftig miljoen euro over voor de 21-jarige Spanjaard. Het is mogelijk dat de transfer gefinancieerd wordt door een vertrek van Ousmane Dembélé. De Fransman wordt nadrukkelijk in belangstelling gebracht met het overgenomen Newcastle United.

Xavi Hernández laat zich in zijn eerste weken als Barcelona-coach gelden op de transfermarkt. Na Dani Alves moet Torres de tweede versterking worden sinds zijn aanstelling in Camp Nou. Guardiola liet al weten een mogelijke overgang niet tegen te werken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie