Nieuws

Feyenoorder genomineerd door UEFA: Speler van de Week-titel lonkt

Feyenoorder genomineerd door UEFA: Speler van de Week-titel lonkt

16-09-2022 11:54

Alireza Jahanbakhsh dingt mee naar de individuele eretitel van Speler van de Week van de UEFA. De Feyenoord-aanvaller legde tegen Sturm Graz (6-0) een sterk optreden op de mat en is daarom genomineerd.

Met drie andere spelers gaat Jahanbakhsh de strijd aan voor de persoonlijke erkenning. Teddy Teuma was namens Union Saint-Gilloise tegen Malmö FF (3-2 zege) goed voor een treffer en een assists, waar Evander tijdens de eclatante 5-1 veegpartij van FC Midtjylland op SS Lazio maar liefst drie goals voorbereidde.

De laatste genomineerde is Michael Gregoritsch van SC Freiburg. De international van Oostenrijk velde met twee goals het vonnis over Olympiakos. In Griekenland werd het uiteindelijk 0-3 voor de Duitsers. Jahanbakhsh maakte namens Feyenoord twee doelpunten tegen de Oostenrijkse tegenstander.

De Iraniër is onder Arne Slot allerminst verzekerd van een basisplek. Mede ingegeven door de vele aankopen is de selectie van Feyenoord groot. Het is nog niet duidelijk of Jahanbakhsh zondag in het topduel met PSV in de basis begint.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!