Nieuws

'Zware tegenvaller voor Van de Beek: Nederlander mag vertrekken bij United'

'Zware tegenvaller voor Van de Beek: Nederlander mag vertrekken bij United'

27-11-2021 15:03

Er is geen plek meer voor Donny van de Beek in het 'nieuwe' Manchester United van manager Ralf Rangnick. Dat schrijft de Engelse krant The Telegraph. De Duitser zou het niet zien zitten in de Nederlandse middenvelder.

Het is bekend dat Van de Beek al lange tijd ontevreden is bij United, maar met het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer leek er weer hoop te zijn voor de Nederlander. Toch lijkt het een dood spoor te zijn voor van de Beek in Manchester, die samen met doelman Dean Henderson mag vertrekken van Rangnick. De Duitser is verder niet van plan om grote aankopen te doen, maar wil wat ruimte vrijmaken in de selectie.

Everton was eerder geïnteresseerd in het overnemen van Van de Beek, maar United hield dit op het laatste moment tegen. Van de Beek, die wel erg geliefd is bij de supporters van The Red Devils, wilde die stap destijds al maken. Vooralsnog lijkt er geen concrete interesse te zijn voor de middenvelder, die nog een contract in Manchester heeft tot 2024.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!