Nieuws

Ten Hag blij voor Ronaldo: 'Als hij meer conditie krijgt, zal hij meer scoren'

Ten Hag blij voor Ronaldo: 'Als hij meer conditie krijgt, zal hij meer scoren'

15-09-2022 22:11

Erik ten Hag heeft met zijn Manchester United de eerste zege in de Europa League geboekt. Het uitduel met Sheriff Tiraspol werd met 0-2 gewonnen, mede dankzij een treffer van Cristiano Ronaldo.

Ronaldo kreeg net als tegen Real Sociedad weer een plek in de basiself. De Portugees maakte vanaf de stip de 0-2 en dat betekende ook zijn eerste Europa League-doelpunt ooit. Ten Hag is blij met de inzet van de Portugees. "Hij is heel dichtbij, als hij meer conditie krijgt, zal hij meer scoren. Hij is volledig toegewijd aan dit project, volledig betrokken, hij heeft ook spelers die om hem heen komen, dus daar ben ik blij mee", vertelt de oud-trainer van Ajax op de persconferentie.

Ten Hag zag zijn elftal goed spelen en ziet dat het beter en beter gaat met de club. "We maakten via Jadon Sancho een geweldig doelpunt. Dat hebben we dit seizoen al eerder zo gedaan, zoals tegen Arsenal, waarin veel spelers betrokken waren bij het maken van een doelpunt. Als we dit vol kunnen houden, zijn we op de goede weg."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!