Nieuws

Idrissi: 'Soms willen je hersenen dingen die je lichaam niet kan opbrengen'

Idrissi: 'Soms willen je hersenen dingen die je lichaam niet kan opbrengen'

15-09-2022 21:48 Laatste update: 21:52
1

Oussama Idrissi is blij met zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord. De Marokkaanse buitenspeler tekende de 6-0 aan in de wedstrijd tegen Sturm Graz.

Feyenoord won de tweede groepswedstrijd in de Europa League overtuigend met 6-0 van de nummer drie van Oostenrijk. "De beginfase was een beetje stroef, maar toen we de 1-0 maakten had ik het gevoel dat we goed in de wedstrijd zaten", reageert Idrissi tegenover Voetbal International. "We hebben goed gespeeld en veel gescoord. Wat we bij vlagen goed deden, is het wisselen van kant. Dat hebben we ook besproken en we hebben erop getraind. Dan is het mooi als je dat in de wedstrijd terugziet."

Idrissi is erg blij met zijn eerste goal in dienst van Feyenoord en hoopt nu de weg omhoog in te zetten. "Ik ben ervan overtuigd dat voetballers pas goed in vorm komen als ze fysiek in goede staat zijn. Ik heb keihard moeten trainen. Soms willen je hersenen dingen die je lichaam niet kunnen opbrengen, dat is frustrerend. Nu ben ik blij dat ik van waarde kan zijn voor het tram. Ik ben blij dat de trainer voor mij heeft gekozen, want er hebben wel meer spelers op zijn deur geklopt", besluit de aanvaller.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie