Nieuws

Kwakman en Perez kritisch op AZ'ers: 'Je speelt tegen een halve amateurploeg'

Kwakman en Perez kritisch op AZ'ers: 'Je speelt tegen een halve amateurploeg'

15 september - 21:24 Laatste update: 21:26
0

Kenneth Perez en Kees Kwakman houden gemengde gevoelens over aan de 4-1 overwinning van AZ op FC Vaduz. De analisten van ESPN stellen dat de Alkmaarders erg overdreven in hun manier van juichen.

AZ won door een aantal late treffers met 4-1 van de tweededivisionist uit Zwisterland. Milos Kerkez viel in en gaf direct een assist. "Hij viel goed in, maar hij deed wel net alsof de Champions League binnen was. Ik wil niet zeggen dat het beschamend was, want AZ won met 4-1. Maar ze hadden uiteindelijk nog een rode kaart nodig om te winnen van Vaduz", aldus Kwakman. "Je mag blij zijn als je een goal maakt, maar om nou de cornervlag erbij te pakken en met zijn allen tegen elkaar op te springen als je de 2-1 maakt tegen Vaduz..."

Perez is het roerend eens met zijn collega. "Die Kerkez loopt met die vlag te zwaaien en die Beukema is er dan ook altijd bij. Hij houdt natuurlijk wel van aandacht als hij of iemand anders scoort. Ik zou zeggen: loop gewoon rustig terug. Je speelt tegen een halve amateurploeg die één na laatste staan op het tweede niveau in Zwitserland."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie