Nieuws

'Pogba niet welkom bij zijn grote liefde Real Madrid: Modric langer aanhouden'

'Pogba niet welkom bij zijn grote liefde Real Madrid: Modric langer aanhouden'

27-11-2021 14:12 Laatste update: 15:08
0

Paul Pogba keert waarschijnlijk niet terug bij Real Madrid. De 28-jarige middenvelder heeft altijd kenbaar gemaakt dat hij nog altijd warme gevoelens heeft voor de club uit madrid, maar de Koninklijke heeft momenteel geen interesse.

Dat meldt de toonaangevende Spaanse krant Marca. Doordat Pogba een aflopend contract heeft bij Manchester United en zijn liefde voor Real Madrid bekend is, werd aannemelijk geacht dat de club uit Madrid een poging zou doen om de middenvelder binnen te halen.

Ondanks dat de kwaliteiten van Pogba door Real Madrid erkend worden, vindt de clubleiding dat hij niet goed in het team past. Onder andere het langer vastleggen van de inmiddels 36-jarige Luka Modric lijkt op dit moment meer prioriteit te hebben. Daarnaast zullen er spelers voor andere posities worden gehaald. Pogba was drie keer eerder al dicht bij een overstap naar Real Madrid.

Pogba speelt sinds de zomer van 2016 in Manchester en laat onder supporters gemengde gevoelens. Begin november kwam nog naar buiten dat Pogba het wel zou zien zitten om terug te keren naar zijn oude club Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie