Nieuws

Loon naar werken: Becker verkozen tot Speler van de Maand in de Bundesliga

Loon naar werken: Becker verkozen tot Speler van de Maand in de Bundesliga

15-09-2022 17:59

Sheraldo Becker is uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus in de Bundesliga. Daarmee wordt de aanvaller beloond voor zijn goede spel bij Union Berlin.

Nooit eerder werd een speler van Union Berlin uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Bundesliga. Becker heeft de uitverkiezing zelf afgedwongen. De aanvaller maakte in vier duels in augustus drie goals en gaf tevens twee assists. Één van die doelpunten maakte de Surinaams international tegen Bayern München. Dat duel eindigde uiteindelijk in 1-1.

Naast Becker is Union in zijn geheel ook uitstekend gestart dit seizoen. De ploeg staat met vier overwinningen en twee gelijke spelen bovenaan in de Duitse competitie. Daarnaast spelen Becker en co. ook in de Europa League. Donderdagavond treden de Duitsers in Portugal aan tegen SC Braga.

In 2019 maakte Becker de overstap naar Union, dat toen nog de status van promovendus had. Sindsdien zit de club in een lift. Al twee keer op rij werd er Europees voetbal gehaald en nu gaan ze dus aan kop in de Bundesliga.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!