Nieuws

'Feyenoord laat Hartman uit voorzorg niet naar Curaçao vertrekken voor interland'

'Feyenoord laat Hartman uit voorzorg niet naar Curaçao vertrekken voor interland'

15-09-2022 15:55 Laatste update: 15:57

Quilindshy Hartman werd onlangs voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Curaçao, maar Feyenoord heeft besloot de twintigjarige speler thuis te houden. Dat heeft alles te maken met de fitheid van de verdediger.

Dat weet het Twitter-account Curaçao Football News te melden. Hartman werd opgeroepen voor het duel met Indonesië, maar zal niet afreizen naar het eiland. Bovendien is het niet bekend of Quilindshy voor Curaçao wil uitkomen of zijn keuze voor een nationaal team nog langer uit wil stellen. Bradley Martis is als vervanger van de Feyenoorder opgeroepen voor de nationale ploeg van Curaçao. 

De in Zwijndrecht geboren Hartman doorliep de jeugdopleiding bij Excelsior en Feyenoord en speelt al sinds 2010 voor de stadionclub. Hartman brak dit seizoen door bij het eerste elftal en speelde mee tegen SS Lazio in de Europa League. Het contract van de verdediger loopt tot 2023 door bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!